Valikko

Laadukkaat ammattituotteet moneen tarpeeseen

Tuotteemme ovat suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön; rakennustyömaille, teollisuuteen sekä logistiikkaan. Kaikki valikoimamme tikkaat, pukit ja porrastasot ovat omaa tuotantoamme, jotka valmistetaan alusta saakka toimitiloissamme Sipooon Talmassa.

Käytämme mahdollisimman paljon suomalaisten toimittajien osia tuotteissamme. Esimerkiksi suurin osa alumiinista tulee profiileiksi pursotettuna tehtaallemme pitkäaikaiselta yhteistyökumppaniltamme Tampereen kupeesta Siurosta.

Etusivu 6

Yritysmyynti

  • Tilaa suoraan valmistajalta
  • Maksu laskulla
  • Meiltä myös yrityksenne tarpeisiin räätälöidyt tuotteet
  • 050 468 3123

Yhteydenottolomake

Miksi valita Suomi-Tikas?

Kotimaisuus

Suomi-Tikkaat valmistetaan alusta loppuun saakka Suomessa, omalla tehtaallamme Sipoon Talmassa. Ne ovat siis oikeasti kotimaiset tikkaat. Pyrimme suosimaan kotimaisuutta myös niissä tuotteiden osissa, joita emme itse valmista. Viiravanerilevyt tulevat meille suomalaiselta sahalta ja tikkaiden liukuesteet suomalaiselta valmistajalta.

Luotettavuus ja turvallisuus

Vaikka itse rakastamme huonoa huumoria ja sitä saattaa livahtaa myös mainoksiimme, suhtaudumme tuotteidemme laatuun, pitkäikäisyyteen sekä turvallisuuteen hyvin vakavasti. Ne ovat kriteereitä joista emme tingi.

Kestävyys

Tuotteemme on tehty kestämään, mutta haluamme tehdä niistä vielä pitkäikäisempiä!
Tikkaissa ja pukeissa on muutamia kovassa käytössä kuluvia osia, kuten liukuestetassut sekä sivurajoittajat. Nämä osat ovat vaihdettavissa, ja haluamme olla omalta osaltamme edistämässä kestävää kehitystä; lähetämme asiakkaallemme nuo käytössä kuluneet osat tuotteisiimme veloituksetta.

Uudistuminen

Tuotteemme saavat paljon kiitosta kestävyydestään, tukevuudestaan sekä toiminnallisuudestaan. Siitä huolimatta haluamme tehdä jatkuvaa kehitystyötä parantaaksemme niiden ominaisuuksia. Emme koskaan halua olla tilanteessa, jossa uudistuminen ei enää innosta, ja onneksi mainio työtiimimme pitää innostusta yllä.

Tulevaisuus

Haluamme nyt ja tulevaisuudessa olla helposti lähestyttävä, kilpailukykyinen ja luotettava ammattitikkaiden kotimainen valmistaja, jonka tuotteet tunnetaan laadukkaina ja toiminta läpinäkyvänä.

Pysyvyys

Kaikista muutoksista huolimatta palolaitoksen kolmiosaisten jatkotikkaiden (KTS-390 PK) valmistus jatkuu. Nuo kyseiset tikkaat löytyvät edelleen mallistostamme, sekä tietysti paloautojen katoilta.

Meihin luottavat myös