Valikko

Kaikki tuotteet

Täältä löydät samalta sivulta kaikki Verkkokaupassamme myytävät tuotteet!

Tuotteen tiedoissa näkyvästä Avainlippu-merkistä tiedät tuotteen olevan Suomessa, omalla tehtaallamme, valmistettu.

232,-sis. alv
Betonielementtien asennukseen tarkoitetut elementtitikkaat ovat hyvin paikallaan pysyvät ja turvalliset elementtien asennustyössä.
alk. 96,-sis. alv
1-osaisten nojatikkaiden kiertojäykkyys on turvattu käyttämällä tikkaiden rungossa koteloprofiilia. Nämä tukevat ammattitikkaat eivät lähde vääntymään kovassakaan käytössä.
alk. 137,-sis. alv
Kevyt ja pienikokoinen yleispukki on todella tukeva, eikä sen yhdestä osasta valmistettu työskentelytaso pääse joustamaan raavaammankaan miehen alla.
alk. 306,-sis. alv
Betonielementtien asennukseen tarkoitetut, jatkettavat elementtitikkaat ovat hyvin paikallaan pysyvät ja turvalliset elementtien asennustyössä.
alk. 219,-sis. alv
2-osaisten nojatikkaiden kiertojäykkyys on turvattu käyttämällä tikkaiden rungossa koteloprofiilia. Nämä jatkettavat ammattitikkaat eivät väänny kovassakaan käytössä.
alk. 270,-sis. alv
Yhdistelmätikkaat ovat monikäyttöiset yleistikkaat, joita voidaan käyttää sekä A-tikkaina, että nojatikkaina. Nämä ammattikäyttöä kestävät tikkaat ovat ehdoton valinta esimerkiksi omakotitalojen jokapaikan-tikkaina.
alk. 241,-sis. alv
Rakennustyömailla hyväksyttyjen, 2-puolisten rakennuspukkien työskentelytaso on valmistettu yhdestä osasta, joka tekee pukista suuremmankin miehen käyttämänä todella tukevan ja notkumattoman. Tämä pukkimalli on ammattilaisen valinta.
alk. 456,-sis. alv
3-osaisten nojatikkaiden kiertojäykkyys on turvattu käyttämällä tikkaiden rungossa koteloprofiilia. Nämä jatkettavat ammattitikkaat eivät väänny kovassakaan käytössä.
alk. 484,-sis. alv
Yhdistelmätikkaat ovat monikäyttöiset yleistikkaat, joita voidaan käyttää sekä A-tikkaina, että nojatikkaina. Tikkaiden kiertojäykkyys on taattu käyttämällä rungossa kiertojykkää koteloprofiilia.
alk. 296,-sis. alv
4T-tasotikkaat ovat myydyin malli rakennustyömaille, kun tasokorkeutta vaaditaan yli 150 cm. Tikkaiden leveämpi työtaso antaa tilaa treenatummillekin reisille ja korkea lantiotuki on miellyttävä sekä turvallinen työskenneltäessä.
alk. 47,-sis. alv
Alatukipalkit, eli tikkaiden kaatumissuojat ehkäisevät tehokkaasti tikkaiden sivulle kaatumista.
alk. 106,-sis. alv
Alumiininen Harmo-Kaukalo toimii reunallisena hyllytasona saman sarjan Vankkuri-kärryssä hieman suuremmille tavaroille.
alk. 292,-sis. alv
Harmo-Kippari on saman sarjan Loota-ottolaatikoille tarkoitettu kuljetuskärry, joka toimii myös kevyenä työskentelypisteenä esimerkiksi liikkuvassa asennustyössä.
alk. 106,-sis. alv
Harmo-Lankku on saman sarjan Kippari- ja Vankkuri -kärryihin tarkoitettu hylly, joka toimii erityisen hyvin kevyenä työtasona.
75,-sis. alv
Kannellinen Harmo-sarjan ottolaatikko Loota kiinnittyy yleisimpiin reikälevykokoihin. Loota on valmistettu puukuidusta sekä raakamäntyöljypohjaisesta biopolymeerista.
alk. 118,-sis. alv
Harmo-Salkku toimii saman sarjan Loota-ottolaatikoiden kantotelineenä esimerkiksi erilaisissa asennustehtävissä, jossa huoltoautosta tarvitaan mukaan enemmän tavaraa kuin käsiin mahtuu.
alk. 527,-sis. alv
Lukittavilla pyörillä varustettu Vankkuri toimii esimeriksi helposti siirreltävänä työpisteenä, johon mahtuu paljon tavaraa ja pieni työtaso.
alk. 176,-sis. alv
Jämäkkä-askeltaso pelastaa monta tilannetta antamalla 30 cm lisäpituutta, tai toimimalla lisäaskelmana esimerkiksi pakettiautojen lastauksessa. Askeltaso toimii hyvin sekä sisä-, että ulkotiloissa. Myös jäisellä alustalla.
17,-sis. alv
Hammastetut jääpiikit nojatikkaisiin lisäämään turvallisuutta jäisellä ja lumisella alustalla.
20,-sis. alv
Hammastetut jääpiikit antavat tikkaisiin lisää pitoa ja turvallisuutta jäisellä alustalla.
39,-sis. alv
Hammastetut jääpiikit antavat tikkaisiin lisää pitoa ja turvallisuutta jäisellä alustalla.
193,-sis. alv
Kattotuki nojaa hyvän pidon omaavilla muovitassuilla kattoon ja pitää tikkaat irti räystäskourusta , jolloin kouru ei pääse vahingoittumaan tikkaiden painosta. Kattotuki-60 soveltuu käytettäväksi vain Suomi-Tikkaan valmistamien tikkaiden kanssa.
193,-sis. alv
Kattotuki nojaa hyvän pidon omaavilla muovitassuilla kattoon ja pitää tikkaat irti räystäskourusta , jolloin kouru ei pääse vahingoittumaan tikkaiden painosta. Kattotuki-75 soveltuu käytettäväksi vain Suomi-Tikkaan valmistamien tikkaiden kanssa.
alk. 324,-sis. alv
Kerrosvälitikkaat toimivat portaikkona rakennusvaiheessa olevien talojen kerrosten välillä ennen kuin niihin on saatu asennettua lopulliset portaat.
39,-sis. alv
Ketjuportti on tarkoitettu PATT-porrastasojen lisävarusteeksi. Ketjuportti lisää turvallisuutta estäessään tasolla työskentelevän henkilön tippumisen nousupuolelta, jossa kaideosiota ei ole.
alk. 482,-sis. alv
Kevyet varastotikkaat ovat erityisesti kapeisiin varastokäytäviin tarkoitetut, kiinteärunkoiset tikkaat, joissa on kiinnitetty erityistä huomiota sekä tikkaiden keveyteen, että kapeuteen.
73,-sis. alv
Kevyisiin varastotikkaisiin lisävarusteena saatavat jousipyörät asennetaan tikkaiden nousupuolelle. Jousi nostaa pyöriä ylöspäin ja tikkaat pysyvät paikoillaan, kun tikkaille kiivetään.
alk. 347,-sis. alv
Erittäin leveällä 76 cm työskentelytasolla varustetut Retee-tasotikkaat yhdistävät työpukkien ja tikkaiden parhaat ominaisuudet.
alk. 26,-sis. alv
Maapiikit ovat nojatikkaisiin tarkoitetut, lisää pitoa esimerkiksi nurmikolla ja lumella antavat piikit. Maapiikit kiinnitetään tikkaisiin muovisten liukuesteiden tilalle.
alk. 293,-sis. alv
2-puolisissa Noheva-työpukeissa on reilunkokoinen, alumiininen työtaso, jonka pinta antaa todella hyvän pidon myös ulkotöissä.
alk. 280,-sis. alv
Pienet varastotikkaat ovat kiinteärunkoiset, kevyet ja kapeat tikkaat pieniin varastoihin, sekä myymälöihin. Tikkaat rullaavat neljällä pyörällä ahtaissakin paikoissa ja niiden siirtely, sekä käyttö on vaivatonta ja nopeaa.
alk. 650,-sis. alv
Porraspukkien portaattomasti säätyvät takajalat soveltuvat käytettäväksi monen korkuisissa portaissa. Työskentelytason kaide, sekä varvaslistat tason kolmella sivulla, tekevät tuotteesta turvallisen jyrkemmissäkin portaissa.
604,-sis. alv
Portaikkotaso on portaissa työskentelijän valinta silloin, kun tasolle vaaditaan runsaammin pituutta. Portaikkotaso on hyväksytty tuote rakennustyömailla ja toimii suorissa portaikoissa.
148,-sis. alv
Seinätuki nojaa hyvän pidon omaavilla muovitassuilla kohteeseen ja pitää tikkaat irti seinästä. Seinätuki-60 soveltuu käytettäväksi vain Suomi-Tikkaan valmistamien tikkaiden kanssa.
148,-sis. alv
Seinätuki nojaa hyvän pidon omaavilla muovitassuilla kohteeseen ja pitää tikkaat irti seinästä. Seinätuki-75 soveltuu käytettäväksi vain Suomi-Tikkaan valmistamien tikkaiden kanssa.
alk. 703,-sis. alv
Siirreltävien huoltoportaiden kiinteärakenteinen vahva runko, sekä vahvistetut askelmat soveltuvat erityisen hyvin teollisuuden tarpeisiin.
alk. 815,-sis. alv
Siirreltävien huoltoportaiden kiinteärakenteinen, vahva runko, sekä vahvistetut askelmat soveltuvat erityisen hyvin teollisuuden tarpeisiin. Huoltoportaisiin voi valita haluamansa määrän kaiteita. Kaiteiden puoli ilmoitetaan aina nousupuolelta katsottuna.
alk. 703,-sis. alv
Läpikuljettavien huoltoportaiden takaosa on toteutettu 90° kulmassa. Siirreltävien huoltoportaiden tukeva, kiinteärakenteinen runko sekä vahvistetut askelmat on valmistettu kovaan ammattikäyttöön.
alk. 815,-sis. alv
Läpikuljettavien huoltoportaiden takaosa on toteutettu 90° kulmassa. Siirreltävien huoltoportaiden tukeva, kiinteärakenteinen runko sekä vahvistetut askelmat on valmistettu kovaan ammattikäyttöön. Kaiteellisiin huoltoportaisiin voi valita haluamansa määrän kaiteita. Kaiteiden puoli ilmoitetaan aina nousupuolelta katsottuna.
alk. 1103,-sis. alv
Kiinteärunkoiset PATT-porrastasot pysyvät jykevästi paikallaan ja tekevät kiipeilystä turvallista ja miellyttävää myös silloin, kun kädet ovat täynnä tavaraa.
alk. 1103,-sis. alv
Läpikuljettavan PATT-porrastason takaosa on toteutettu 90° kulmassa. Kiinteärunkoinen PATT on varma valinta, kun vaatimuksena on tukevuus, turvallisuus ja kestävyys.
48,-sis. alv
Alatukipalkilla varustettuihin tasotikkaisiin lisävarusteena saatavat siirtopyörät helpottavat erityisesti kookkaampien tikkaiden siirtelyä paikasta toiseen.
163,-sis. alv
Säätöjalat mahdollistavat nojatikkaiden käytön monessa kohteessa, jossa maassa on epätasaisuuksia, eikä tikkaita ole mahdollista saada asetettua suoraan.
163,-sis. alv
Säätöjalat mahdollistavat nojatikkaiden käytön monessa kohteessa, jossa maassa on epätasaisuuksia, eikä tikkaita ole mahdollista saada asetettua suoraan.
alk. 326,-sis. alv
Taittuvat kaivotikkaat ovat kaivoihin kiinteästi asennettavat tikkaat, joiden yläpään taitto-osa mahdollistaa tikkaiden turvallisen käytön.
671,-sis. alv
Porraspukin portaattomasti säätyvät takajalat soveltuvat käytettäväksi monen korkuisissa portaissa. Työskentelytason kaide, sekä varvaslistat tason kolmella sivulla, tekevät tuotteesta turvallisen jyrkemmissäkin portaissa.
alk. 241,-sis. alv
Rakennustyömailla hyväksyttyjen, 2-puolisten työpukkien työskentelytaso on valmistettu yhdestä osasta, joka tekee pukista suuremmankin miehen käyttämänä todella tukevan ja notkumattoman.
alk. 296,-sis. alv
4T-tasotikkaiden korkeammatkin mallit täyttävät rakennusyritysten turvallisuusvaatimukset (tikasohje). Tikkaiden korkeampi lantiotuki, sekä normaalia leveämpi työskentelytaso  antavat turvallisuutta ja tilaa tikkailla työskentelyyn.
alk. 163,-sis. alv
TT-tasotikkaat ovat myydyin tasotikasmalli rakennustyömaille, kun tason korkeus on alle 150 cm. Nämä kovaan ammattikäyttöön tarkoitetut tikkaat ovat kevyet siirrellä ja seisovat tukevasti paikoillaan niillä työskenneltäessä.
alk. 347,-sis. alv
Erittäin leveällä 76 cm työskentelytasolla varustetut Retee-tasotikkaat yhdistävät työpukkien ja tikkaiden parhaat ominaisuudet.
alk. 249,-sis. alv
2- ja 3-osaisten noja- ja yhdistelmätikkaiden kuljetusteline kiinnitetään auton taakkatelineeseen. Teline soveltuu ainoastaan Suomi-Tikkaan valmistamiin tikkaisiin.
alk. 163,-sis. alv
TT-tasotikkaat ovat myydyin tasotikasmalli rakennustyömaille, kun tason korkeus on alle 150 cm. Nämä kovaan ammattikäyttöön tarkoitetut tikkaat ovat kevyet siirrellä ja seisovat tukevasti paikoillaan niillä työskenneltäessä.
alk. 163,-sis. alv
Kattoremonttikohteisiin tarkoitettu, väliaikainen kulkutie katolle nousuihin.