Valikko

Ota yhteyttä

Palautetta? Kysymyksiä? Kerro meille!

Yhteydenottolomake

Yhteyshenkilöt

Minni Peltonen

Minni Peltonen

myyntipäällikkö

minni.peltonen@suomi-tikas.fi

050 468 3123

Minni hoitaa myynnin ja suuren osan markkinoinnista. Tiedotteet, kotisivujen tekstit sekä tuotekuvat ovat useimmiten Minnin käsialaa, mutta löytääpä hänet usein myös varastohommista. Soittaessasi myynnin puhelinnumeroon, lähettäessäsi tilauksen tai tiedustelun info-sähköpostiin, olet yhteydessä todennäköisimmin juuri Minniin.

Manuel Peltonen

Manuel Peltonen

hallituksen puheenjohtaja, varatoimitusjohtaja

manuel.peltonen@suomi-tikas.fi

Manu hallitsee tuotannon koneet ja niiden toiminnan. Moni vanha tuotantokoneemme on saanut hänen toimestaan aivan uutta tehokkuutta. Manu ymmärtää meistä parhaiten myös tietotekniikan päälle, ja saakin selvittää koneongelmia tuotantotyöskentelyn lisäksi aika ajoin myös toimiston puolella.

Samuel Peltonen

Samuel Peltonen

toimitusjohtaja

samuel.peltonen@suomi-tikas.fi

Samu on työskennellyt Suomi-Tikkaalla koko ikänsä, ja hallitsee vahvasti jokaisen tuotannon työvaiheen. Samu tekee paljon töitä tuotekehittelyn parissa, sekä tuotannon puolella. Samulta luonnistuu myös kaunis ja kestävä hitsaussauma.

Tatu Salokangas

Tatu Salokangas

kehityspäällikkö

tatu.salokangas@suomi-tikas.fi

Tatu huolehtii tuotannon yleisestä toimivuudesta, joka on yksi tehtaan tärkeimmistä tehtävistä, jotta kaikkien työt sujuvat jouhevasti. Tatu loihtii pois pienet laiteongelmat sekä ohjaa tuotannon työntekijöitä heidän työssään.

Baltian myynti

suomitikas.ee