Suomi-Tikas Oy
— Tukevasti jalat irti maasta

Yhteystiedot

MYYNTI JA TIEDUSTELUT

Puhelin 050 468 3123 (arkisin kello 8.15-16)


TOIMISTO JA VARASTO

Korvenrannantie 10
04300 Tuusula
Puhelin 050 468 3123


TUOTANTO

Martinkyläntie 590
04240 Talma

 

LASKUTUSTIEDOT
Otamme vastaan verkkolaskuja

Verkkolaskuosoite: 003727899888
Välittäjän tunnus: OKOYFIHH

Katso jälleenmyyjämme

Tietosuojaseloste_pdf

Minni Peltonen
myyntipäällikkö
sähköposti: 
puhelin: 050 468 3123

Minni hoitaa myynnin ja suuren osan markkinoinnista. Tiedotteet, kotisivujen tekstit sekä tuotekuvat ovat useimmiten Minnin käsialaa, mutta löytääpä hänet usein myös varastohommista. Soittaessasi myynnin puhelinnumeroon, lähettäessäsi tilauksen tai tiedustelun info-sähköpostiin, olet yhteydessä todennäköisimmin juuri Minniin.

Tuotantohallissamme on kova meteli, jolloin puhelimeen vastaaminen on usein haastavaa ja ajoittain täysin mahdotonta. Tämän vuoksi, suurimmaksi osaksi tuotannon puolella työskenteleville Manuelille, Samuelille ja Tatulle, löydät vain sähköpostiosoitteen yhteystiedoista. Sähköpostia luetaan ja niihin vastataan aktiivisesti.

 

Manuel Peltonen
hallituksen puheenjohtaja, varatoimitusjohtaja
sähköposti:

Manu hallitsee tuotannon koneet ja niiden toiminnan. Moni vanha tuotantokoneemme on saanut hänen toimestaan aivan uutta tehokkuutta. Manu ymmärtää meistä parhaiten myös tietotekniikan päälle, ja saakin selvittää koneongelmia tuotantotyöskentelyn lisäksi aika ajoin myös toimiston puolella.

 

 

Samuel Peltonen
toimitusjohtaja
sähköposti:

Samu on työskennellyt Suomi-Tikkaalla koko ikänsä, ja hallitsee vahvasti jokaisen tuotannon työvaiheen. Suurin osa mittatilaustöiden piirustuksista on hänen tekemiään. Samu työskentelee mittatilauspiirtämisen lisäksi yleisimmin tuotannossa.

 

 

Tatu Salokangas
kehityspäällikkö
sähköposti:

Tatu huolehtii tuotannon yleisestä toimivuudesta, joka on yksi tehtaan tärkeimmistä tehtävistä, jotta kaikkien työt sujuvat jouhevasti. Tatu loihtii pois pienet laiteongelmat sekä ohjaa tuotannon työntekijöitä heidän työssään.