Valikko

Toimitustavat

Käytettävissä ovat seuraavat toimitustavat:

  • Rahtikuljetus Suomi-Tikkaan rahtisopimuksella (Posti ja Kaukokiito)
  • Rahtikuljetus tilaajan omalla rahtisopimuksella (yritysasiakkaat)
  • Nouto tehtaaltamme Talmasta (Martinkyläntie 590, Talma)

Kulloinkin käytettävissä olevat toimitustavat vaihtelevat tilattavista tuotteista riippuen. Kassa-sivulla näkyy automaattisesti vain ne toimitustavat, jotka ovat kulloinkin käytettävissä. Suomi-Tikkaan rahtisopimuksella toimitettavien tilausten toimituskulut on nähtävillä tilaussivulla ennen tilauksen hyväksymistä. Noudettaessa tilauksista ei peritä toimituskuluja.

Käyttämämme toimitustavat ovat rahteja, jotka toimittavat tuotteet suoraan toimitusosoitteeseen. Rahtiyhtiö soittaa vastaanottajalle ennen toimitusta ja sopii toimitusajankohdasta (toimitukset virka-aikaan arkisin).

Lossilisä

Emme toimita tuotteita verkkokaupasta, mikäli toimitusosoite sijaitsee lossimatkan takana. Rahtiyhtiöt veloittavat lossimatkasta lisämaksun, jota emme valitettavasti pysty lisäämään verkkokaupassa toimituskuluihin. Mikäli toimitus vaatii lossimatkan, otathan yhteyttä meihin .

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset pääsääntöisesti 2-5 arkipäivän kuluessa. Kuljetusaika on yleensä 1-2 arkipäivää. Poikkeavista toimitusajoista (yli 5 arkipäivää) tiedotamme asiakasta, tai toimitusaika on erikseen mainittu tuotteen tilaussivulla. Suomi-Tikas Oy tai sen käyttämät toimittajat eivät ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä.