Valikko

Tikkaiden ja telineiden lisävarusteet

Moniin tuotteisiimme on saatavilla erikseen myytäviä lisävarusteita.  Lisävarusteilla täydennät tikkaita ja telineitä toimimaan paremmin juuri siihen käyttötarkoitukseen, johin ne hankitaan. Lisävarusteet tuovat esimerkiksi lisää turvallisuutta, helpottavat siirreltävyyttä ja lisäävät työskentelymukavuutta.

Tuotteen tiedoissa näkyvästä Avainlippu-merkistä tiedät tuotteen olevan Suomessa, omalla tehtaallamme, valmistettu.

alk. 44,60sis. alv
Alatukipalkit, eli tikkaiden kaatumissuojat ehkäisevät tehokkaasti tikkaiden sivulle kaatumista.
16,10sis. alv
Hammastetut jääpiikit nojatikkaisiin lisäämään turvallisuutta jäisellä ja lumisella alustalla.
18,60sis. alv
Hammastetut jääpiikit antavat tikkaisiin lisää pitoa ja turvallisuutta jäisellä alustalla.
37,20sis. alv
Hammastetut jääpiikit antavat tikkaisiin lisää pitoa ja turvallisuutta jäisellä alustalla.
184,-sis. alv
Kattotuki nojaa hyvän pidon omaavilla muovitassuilla kattoon ja pitää tikkaat irti räystäskourusta , jolloin kouru ei pääse vahingoittumaan tikkaiden painosta. Kattotuki-60 soveltuu käytettäväksi vain Suomi-Tikkaan valmistamien tikkaiden kanssa.
184,-sis. alv
Kattotuki nojaa hyvän pidon omaavilla muovitassuilla kattoon ja pitää tikkaat irti räystäskourusta , jolloin kouru ei pääse vahingoittumaan tikkaiden painosta. Kattotuki-75 soveltuu käytettäväksi vain Suomi-Tikkaan valmistamien tikkaiden kanssa.
37,20sis. alv
Ketjuportti on tarkoitettu PATT-porrastasojen lisävarusteeksi. Ketjuportti lisää turvallisuutta estäessään tasolla työskentelevän henkilön tippumisen nousupuolelta, jossa kaideosiota ei ole.
69,40sis. alv
Kevyisiin varastotikkaisiin lisävarusteena saatavat jousipyörät asennetaan tikkaiden nousupuolelle. Jousi nostaa pyöriä ylöspäin ja tikkaat pysyvät paikoillaan, kun tikkaille kiivetään.
alk. 24,80sis. alv
Maapiikit ovat nojatikkaisiin tarkoitetut, lisää pitoa esimerkiksi nurmikolla ja lumella antavat piikit. Maapiikit kiinnitetään tikkaisiin muovisten liukuesteiden tilalle.
1550,-sis. alv
Pelastuslaitosten käyttöön tarkoitetun korkeapainesammutinleikkurin seinätukiosa, joka mahdollistaa sammutinleikkurin käytön tikkailta.
141,-sis. alv
Seinätuki nojaa hyvän pidon omaavilla muovitassuilla kohteeseen ja pitää tikkaat irti seinästä. Seinätuki-60 soveltuu käytettäväksi vain Suomi-Tikkaan valmistamien tikkaiden kanssa.
141,-sis. alv
Seinätuki nojaa hyvän pidon omaavilla muovitassuilla kohteeseen ja pitää tikkaat irti seinästä. Seinätuki-75 soveltuu käytettäväksi vain Suomi-Tikkaan valmistamien tikkaiden kanssa.
45,80sis. alv
Alatukipalkilla varustettuihin tasotikkaisiin lisävarusteena saatavat siirtopyörät helpottavat erityisesti kookkaampien tikkaiden siirtelyä paikasta toiseen.
155,-sis. alv
Säätöjalat mahdollistavat nojatikkaiden käytön monessa kohteessa, jossa maassa on epätasaisuuksia, eikä tikkaita ole mahdollista saada asetettua suoraan.
155,-sis. alv
Säätöjalat mahdollistavat nojatikkaiden käytön monessa kohteessa, jossa maassa on epätasaisuuksia, eikä tikkaita ole mahdollista saada asetettua suoraan.
alk. 236,-sis. alv
2- ja 3-osaisten noja- ja yhdistelmätikkaiden kuljetusteline kiinnitetään auton taakkatelineeseen. Teline soveltuu ainoastaan Suomi-Tikkaan valmistamiin tikkaisiin.