Valikko

Tikkaiden ja telineiden lisävarusteet

Moniin tuotteisiimme on saatavilla erikseen myytäviä lisävarusteita.  Lisävarusteilla täydennät tikkaita ja telineitä toimimaan paremmin juuri siihen käyttötarkoitukseen, johin ne hankitaan. Lisävarusteet tuovat esimerkiksi lisää turvallisuutta, helpottavat siirreltävyyttä ja lisäävät työskentelymukavuutta.

Tuotteen tiedoissa näkyvästä Avainlippu-merkistä tiedät tuotteen olevan Suomessa, omalla tehtaallamme, valmistettu.

alk. 44,60sis. alv
Alatukipalkit, eli tikkaiden kaatumissuojat ehkäisevät tehokkaasti tikkaiden sivulle kaatumista.
98,40sis. alv
Varvaslistat on ALULOCK-telineisiin lisävarusteena saatavat listat, jotka ehkäisevät työkalujen tippumisen telineen työtasolta. Varvaslistat vaaditaan rakennustyömaakäytössä telineisiin.
16,10sis. alv
Hammastetut jääpiikit nojatikkaisiin lisäämään turvallisuutta jäisellä ja lumisella alustalla.
18,60sis. alv
Hammastetut jääpiikit antavat tikkaisiin lisää pitoa ja turvallisuutta jäisellä alustalla.
37,20sis. alv
Hammastetut jääpiikit antavat tikkaisiin lisää pitoa ja turvallisuutta jäisellä alustalla.
184,-sis. alv
Kattotuki nojaa pehmeillä D-kumitassuilla kattoon ja pitää tikkaat irti räystäskourusta , jolloin kouru ei pääse vahingoittumaan tikkaiden painosta. Kattotuki-60 soveltuu käytettäväksi vain Suomi-Tikkaan valmistamien tikkaiden kanssa.
184,-sis. alv
Kattotuki nojaa pehmeillä D-kumitasuilla kattoon ja pitää tikkaat irti räystäskourusta , jolloin kouru ei pääse vahingoittumaan tikkaiden painosta. Kattotuki-75 soveltuu käytettäväksi vain Suomi-Tikkaan valmistamien tikkaiden kanssa.
37,20sis. alv
Ketjuportti on tarkoitettu PATT-porrastasojen lisävarusteeksi. Ketjuportti lisää turvallisuutta estäessään tasolla työskentelevän henkilön tippumisen nousupuolelta, jossa kaideosiota ei ole.
69,40sis. alv
Kevyisiin varastotikkaisiin lisävarusteena saatavat jousipyörät asennetaan tikkaiden nousupuolelle. Jousi nostaa pyöriä ylöspäin ja tikkaat pysyvät paikoillaan, kun tikkaille kiivetään.
alk. 24,80sis. alv
Maapiikit ovat nojatikkaisiin tarkoitetut, lisää pitoa esimerkiksi nurmikolla ja lumella antavat piikit. Maapiikit kiinnitetään tikkaisiin muovisten liukuesteiden tilalle.
141,-sis. alv
Seinätuki nojaa pehmeillä D-kumitassuilla kohteeseen ja pitää tikkaat irti seinästä. Seinätuki-60 soveltuu käytettäväksi vain Suomi-Tikkaan valmistamien tikkaiden kanssa.
141,-sis. alv
Seinätuki nojaa pehmeillä D-kumitassuilla kohteeseen ja pitää tikkaat irti seinästä. Seinätuki-60 soveltuu käytettäväksi vain Suomi-Tikkaan valmistamien tikkaiden kanssa.
45,80sis. alv
Alatukipalkilla varustettuihin tasotikkaisiin lisävarusteena saatavat siirtopyörät helpottavat erityisesti kookkaampien tikkaiden siirtelyä paikasta toiseen.
260,-sis. alv
SOPIVA-telinetikkaat soveltuvat käytettäväksi ALULOCK-telineiden kanssa, aina matalimmista tasokorkeuksista kahden metrin tasoväleille. Askelmalliset telinetikkaat vaaditaan asennustelineisiin rakennustyömaakäytössä.
155,-sis. alv
Säätöjalat mahdollistavat nojatikkaiden käytön monessa kohteessa, jossa maassa on epätasaisuuksia, eikkä tikkaita ole mahdollista saada asetettua suoraan.
155,-sis. alv
Säätöjalat mahdollistavat nojatikkaiden käytön monessa kohteessa, jossa maassa on epätasaisuuksia, eikä tikkaita ole mahdollista saada asetettua suoraan.
69,40sis. alv
Wakü-teleskooppitikkaisiin lisävarusteena saatava työskentelytaso.
alk. 236,-sis. alv
2- ja 3-osaisten noja- ja yhdistelmätikkaiden kuljetusteline kiinnitetään auton taakkatelineeseen tai suoraan katolle. Teline soveltuu ainoastaan Suomi-Tikkaan valmistamiin tikkaisiin.
32,20sis. alv
Nojatikkaisiin lisävarusteena saatava yleiskoukkupari on kestävää terästä.