Valikko

Työpukit, tasot ja portaat

Tästä tuoteryhmästä löydät vahvarakenteiset nousuportaat, lisäaskelmat sekä erilaiset työpukit moneen eri käyttökohteeseen.

Tuotteen tiedoissa näkyvästä Avainlippu-merkistä tiedät tuotteen olevan Suomessa, omalla tehtaallamme, valmistettu.

alk. 130,-sis. alv
Kevyt ja pienikokoinen yleispukki on todella tukeva, eikä sen yhdestä osasta valmistettu työskentelytaso pääse joustamaan raavaammankaan miehen alla.
alk. 229,-sis. alv
Rakennustyömailla hyväksyttyjen, 2-puolisten rakennuspukkien työskentelytaso on valmistettu yhdestä osasta, joka tekee pukista suuremmankin miehen käyttämänä todella tukevan ja notkumattoman. Tämä pukkimalli on ammattilaisen valinta.
alk. 669,-sis. alv
Huoltoportaiden kiinteärakenteinen vahva runko, sekä vahvistetut askelmat soveltuvat erityisen hyvin teollisuuden tarpeisiin.
alk. 776,-sis. alv
Huoltoportaiden kiinteärakenteinen, vahva runko, sekä vahvistetut askelmat soveltuvat erityisen hyvin teollisuuden tarpeisiin. Huoltoportaisiin voi valita haluamansa määrän kaiteita. Kaiteiden puoli ilmoitetaan aina nousupuolelta katsottuna.
alk. 669,-sis. alv
Läpikuljettavien huoltoportaiden takaosa on toteutettu 90° kulmassa. Huoltoportaiden tukeva, kiinteärakenteinen runko sekä vahvistetut askelmat on valmistettu kovaan ammattikäyttöön.
alk. 776,-sis. alv
Läpikuljettavien huoltoportaiden takaosa on toteutettu 90° kulmassa. Kaiteellisiin huoltoportaisiin voi valita haluamansa määrän kaiteita. Kaiteiden puoli ilmoitetaan aina nousupuolelta katsottuna.
alk. 167,-sis. alv
Jämäkkä-askeltaso pelastaa monta tilannetta antamalla 30 cm lisäpituutta, tai toimimalla lisäaskelmana esimerkiksi pakettiautojen lastauksessa. Askeltaso toimii hyvin sekä sisä-, että ulkotiloissa. Myös jäisellä alustalla.
682,-sis. alv
JÄYHÄ on todella tukevarakenteinen, 150 cm pitkä, kasaan taittuva työskentelytaso, jossa ole yhtään irto-osaa.
alk. 347,-sis. alv
Erittäin leveällä 76 cm työskentelytasolla varustetut Retee-tasotikkaat yhdistävät työpukkien ja tikkaiden parhaat ominaisuudet.
alk. 279,-sis. alv
2-puolisissa Noheva-työpukeissa on reilunkokoinen, alumiininen työtaso, jonka pinta antaa todella hyvän pidon myös ulkotöissä.
alk. 388,-sis. alv
Ammattikäyttöä kestävät NOPO-nousuportaat ovat ehdoton valinta silloin, kun säilytystilaa on todella vähän, mutta tarvitaan ammattikäyttöä kestävät nousuportaat syvillä askelmilla sekä loivalla nousukulmalla. Nopoja käytetään paljon erilaisten asennustyöhön tarkoitettuja autojen varustuksessa.
alk. 1050,-sis. alv
Kiinteärunkoiset PATT-porrastasot pysyvät jykevästi paikallaan ja tekevät kiipeilystä turvallista ja miellyttävää myös silloin, kun kädet ovat täynnä tavaraa.
alk. 1050,-sis. alv
Läpikuljettavan PATT-porrastason takaosa on toteutettu 90° kulmassa. Kiinteärunkoinen PATT on varma valinta, kun vaatimuksena on tukevuus, turvallisuus ja kestävyys.