Valikko

Tikasohjeen täyttävät tuotteet rakennustyömaille

Tähän tuoteryhmään olemme valikoineet vain sellaisia malleja ja niiden kokoja, jotka täyttävät rakennusyritysten yhteisen tikasohjeistuksen. Lisää tikasohjeesta löydät turvallisuus rakennustyömailla-sivultamme.

Tässä tuoteryhmässä esitellyistä tikkaista ja pukeista löytyy lisää kokoja muista tuoteryhmistä.

Kaikki tämän ryhmän tuotteet on valmistettu omalla tehtaallamme, Sipoon Talmassa.

alk. 167,-sis. alv
Jämäkkä-askeltaso pelastaa monta tilannetta antamalla 30 cm lisäpituutta, tai toimimalla lisäaskelmana esimerkiksi talonrakennuksessa. Askeltaso toimii hyvin sekä sisä-, että ulkotiloissa. Myös jäisellä alustalla.
682,-sis. alv
JÄYHÄ on todella tukevarakenteinen, 150 cm pitkä, kasaan taittuva työskentelytaso, jossa ole yhtään irto-osaa.
alk. 347,-sis. alv
Erittäin leveällä 76 cm työskentelytasolla varustetut Retee-tasotikkaat yhdistävät työpukkien ta tikkaiden parhaat ominaisuudet.
alk. 279,-sis. alv
2-puolisissa Noheva-työpukeissa on reilunkokoinen, alumiininen työtaso, jonka pinta antaa todella hyvän pidon myös ulkotöissä.
575,-sis. alv
Portaikkotaso on portaissa työskentelijän valinta silloin, kun tasolle vaaditaan runsaammin pituutta. Portaikkotaso on hyväksytty tuote rakennustyömailla ja toimii suorissa portaikoissa.
638,-sis. alv
Porraspukin portaattomasti säätyvät takajalat soveltuvat käytettäväksi monen korkuisissa portaissa. Työskentelytason kaide, sekä varvaslistat tason kolmella sivulla, tekevät tuotteesta turvallisen jyrkemmissäkin portaissa.
alk. 281,-sis. alv
4T-tasotikkaiden korkeammatkin mallit täyttävät rakennusyritysten turvallisuusvaatimukset (tikasohje). Tikkaiden korkeampi lantiotuki, sekä normaalia leveämpi työskentelytaso  antavat turvallisuutta ja tilaa tikkailla työskentelyyn.
4T-tasotikkaissa uusittu, entistäkin tukevampi runko, sekä superpitävä kuviointi työskentelytasossa!
alk. 155,-sis. alv
TT-tasotikkaat ovat myydyin tasotikasmalli rakennustyömaille, kun tason korkeus on alle 150 cm. Nämä kovaan ammattikäyttöön tarkoitetut tikkaat ovat kevyet siirrellä ja seisovat tukevasti paikoillaan niillä työskenneltäessä.
TT-tasotikkaissa uusittu, entistäkin tukevampi runko, sekä superpitävä kuviointi työskentelytasossa!
alk. 229,-sis. alv
Rakennustyömailla hyväksyttyjen, 2-puolisten työpukkien työskentelytaso on valmistettu yhdestä osasta, joka tekee pukista suuremmankin miehen käyttämänä todella tukevan ja notkumattoman.