Valikko

Tikasohjeen täyttävät tuotteet rakennustyömaille

Tähän tuoteryhmään olemme valikoineet vain sellaisia malleja ja niiden kokoja, jotka täyttävät rakennusyritysten yhteisen tikasohjeistuksen. Lisää tikasohjeesta löydät turvallisuus rakennustyömailla-sivultamme.

Tässä tuoteryhmässä esitellyistä tikkaista ja pukeista löytyy lisää kokoja muista tuoteryhmistä.

Kaikki tämän ryhmän tuotteet on valmistettu omalla tehtaallamme, Sipoon Talmassa.

alk. 261,-sis. alv
Rakennustyömailla hyväksyttyjen, 2-puolisten rakennuspukkien työskentelytaso on valmistettu yhdestä osasta, joka tekee pukista suuremmankin miehen käyttämänä todella tukevan ja notkumattoman. Tämä pukkimalli on ammattilaisen valinta.
alk. 191,-sis. alv
Jämäkkä-askeltaso pelastaa monta tilannetta antamalla 30 cm lisäpituutta, tai toimimalla lisäaskelmana esimerkiksi pakettiautojen lastauksessa. Askeltaso toimii hyvin sekä sisä-, että ulkotiloissa. Myös jäisellä alustalla.
alk. 317,-sis. alv
2-puolisissa Noheva-työpukeissa on reilunkokoinen, alumiininen työtaso, jonka pinta antaa todella hyvän pidon myös ulkotöissä.
653,-sis. alv
Portaikkotaso on portaissa työskentelijän valinta silloin, kun tasolle vaaditaan runsaammin pituutta. Portaikkotaso on hyväksytty tuote rakennustyömailla ja toimii suorissa portaikoissa.
726,-sis. alv
Porraspukin portaattomasti säätyvät takajalat soveltuvat käytettäväksi monen korkuisissa portaissa. Työskentelytason kaide, sekä varvaslistat tason kolmella sivulla, tekevät tuotteesta turvallisen jyrkemmissäkin portaissa.
alk. 320,-sis. alv
4T-tasotikkaiden korkeammatkin mallit täyttävät rakennusyritysten turvallisuusvaatimukset (tikasohje). Tikkaiden korkeampi lantiotuki, sekä normaalia leveämpi työskentelytaso  antavat turvallisuutta ja tilaa tikkailla työskentelyyn.
alk. 176,-sis. alv
TT-tasotikkaat ovat myydyin tasotikasmalli rakennustyömaille, kun tason korkeus on alle 150 cm. Nämä kovaan ammattikäyttöön tarkoitetut tikkaat ovat kevyet siirrellä ja seisovat tukevasti paikoillaan niillä työskenneltäessä.
alk. 375,-sis. alv
Erittäin leveällä 76 cm työskentelytasolla varustetut Retee-tasotikkaat yhdistävät työpukkien ja tikkaiden parhaat ominaisuudet.