Valikko

Työpukit, tasot ja portaat

Tästä tuoteryhmästä löydät vahvarakenteiset nousuportaat, lisäaskelmat sekä erilaiset työpukit moneen eri käyttökohteeseen.

Tuotteen tiedoissa näkyvästä Avainlippu-merkistä tiedät tuotteen olevan Suomessa, omalla tehtaallamme, valmistettu.

alk. 130,-sis. alv
Kevyt ja kestävä yleispukki on 1-puolisten pukkien aatelia. Keveydestään huolimatta pukki on todella tukeva, eikä sen yhdestä osasta valmistettu työskentelytaso pääse joustamaan raavaammankaan miehen alla.
alk. 229,-sis. alv
Rakennustyömailla hyväksyttyjen, 2-puolisten rakennuspukkien työskentelytaso on valmistettu yhdestä osasta, joka tekee pukista suuremmankin miehen käyttämänä todella tukevan ja notkumattoman. Tämä pukkimalli on ammattilaisen valinta.
alk. 669,-sis. alv
Huoltoportaiden kiinteärakenteinen vahva runko, sekä vahvistetut askelmat soveltuvat erityisen hyvin teollisuuden tarpeisiin.
alk. 776,-sis. alv
Huoltoportaiden kiinteärakenteinen, vahva runko, sekä vahvistetut askelmat soveltuvat erityisen hyvin teollisuuden tarpeisiin. Huoltoportaisiin voi valita haluamansa määrän kaiteita. Kaiteiden puoli ilmoitetaan aina nousupuolelta katsottuna.
alk. 669,-sis. alv
Läpikuljettavien huoltoportaiden takaosa on toteutettu 90° kulmassa. Huoltoportaiden tukeva, kiinteärakenteinen runko sekä vahvistetut askelmat on valmistettu kovaan ammattikäyttöön.
alk. 776,-sis. alv
Läpikuljettavien huoltoportaiden takaosa on toteutettu 90° kulmassa. Kaiteellisiin huoltoportaisiin voi valita haluamansa määrän kaiteita. Kaiteiden puoli ilmoitetaan aina nousupuolelta katsottuna.
alk. 167,-sis. alv
Jämäkkä-askeltaso pelastaa monta tilannetta antamalla 30 cm lisäpituutta, tai toimimalla lisäaskelmana esimerkiksi pakettiautojen lastauksessa. Askeltaso toimii hyvin sekä sisä-, että ulkotiloissa. Myös jäisellä alustalla.
alk. 303,-sis. alv
Maalarinpukin 130 cm leveällä työskentelytasolla maalaa suuremmankin seinäalueen kerralla. Maalarinpukki on 1-puolinen.
alk. 168,-sis. alv
Ammattikäyttöä kestävät NOPO-nousuportaat ovat ehdoton valinta silloin, kun säilytystilaa on todella vähän, mutta tarvitaan ammattikäyttöä kestävät nousuportaat syvillä askelmilla sekä loivala nousukulmalla. Nopoja käytetään paljon erilaisten asennustyöhön tarkoitettuja autojen varustuksessa.
Valmistajan toimitushitauden vuoksi Nopo-602 / Nopo-603-turvakaarella / Nopo-605-turvakaarella, toimitukset tammikuun 2020 lopussa.
alk. 1050,-sis. alv
Kiinteärunkoiset PATT-porrastasot pysyvät jykevästi paikallaan ja tekevät kiipeilystä turvallista ja miellyttävää myös silloin, kun kädet ovat täynnä tavaraa.
alk. 1050,-sis. alv
Läpikuljettavan PATT-porastason takaosa on toteutettu 90° kulmassa. Kiinteärunkoinen PATT on varma valinta, kun vaatimuksena on tukevuus, turvallisuus ja kestävyys.