Valikko

Vapaasti seisovat tikkaat

Tästä tuoteryhmästä löydät erilaiset A-malliset tikkaat, kuten tasotikkaat.

Tuotteen tiedoissa näkyvästä Avainlippu-merkistä tiedät tuotteen olevan Suomessa, omalla tehtaallamme, valmistettu.

alk. 281,-sis. alv
4T-tasotikkaat ovat myydyin malli rakennustyömaille, kun tasokorkeutta vaaditaan yli 150 cm. Tikkaiden leveämpi työtaso antaa tilaa treenatummillekin reisille ja korkea lantiotuki on miellyttävä sekä turvallinen työskenneltäessä.
4T-tasotikkaissa uusittu, entistäkin tukevampi runko, sekä superpitävä kuviointi työskentelytasossa!
alk. 458,-sis. alv
Kevyet varastotikkaat ovat erityisesti kapeisiin varastokäytäviin tarkoitetut, kiinteärunkoiset tikkaat, joissa on kiinnitetty erityistä huomiota sekä tikkaiden keveyteen, että kapeuteen.
alk. 168,-sis. alv
Ammattikäyttöä kestävät NOPO-nousuportaat ovat ehdoton valinta silloin, kun säilytystilaa on todella vähän, mutta tarvitaan ammattikäyttöä kestävät nousuportaat syvillä askelmilla sekä loivala nousukulmalla. Nopoja käytetään paljon erilaisten asennustyöhön tarkoitettuja autojen varustuksessa.
Valmistajan toimitushitauden vuoksi Nopo-602 / Nopo-603-turvakaarella / Nopo-605-turvakaarella, toimitukset tammikuun 2020 lopussa.
alk. 266,-sis. alv
Pienet varastotikkaat ovat kiinteärunkoiset, kevyet ja kapeat tikkaat pieniin varastoihin, sekä myymälöihin. Tikkaat rullaavat neljällä pyörällä ahtaissakin paikoissa ja niiden siirtely, sekä käyttö on vaivatonta ja nopeaa.
alk. 155,-sis. alv
TT-tasotikkaat ovat myydyin tasotikasmalli rakennustyömaille, kun tason korkeus on alle 150 cm. Nämä kovaan ammattikäyttöön tarkoitetut tikkaat ovat kevyet siirrellä ja seisovat tukevasti paikoillaan niillä työskenneltäessä.
TT-tasotikkaissa uusittu, entistäkin tukevampi runko, sekä superpitävä kuviointi työskentelytasossa!