Valikko

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat tuotevalikoimastamme poistuvia tuotteita, jotka myydään loppuun alennetuin hinnoin. Tuotteet ovat myynnissä niin kauan kuin tavaraa riittää.

Tuotteen tiedoissa näkyvästä Avainlippu-merkistä tiedät tuotteen olevan Suomessa, omalla tehtaallamme, valmistettu.

180,-291,-sis. alv
2-puolisten rakennuspukkien työskentelytaso on valmistettu yhdestä osasta, joka tekee pukista suuremmankin miehen käyttämänä todella tukevan ja notkumattoman.
793,-1235,-sis. alv
Sähköä johtamattomat yhdistelmätikkaat on valmistettu lujitemuovista ja tarkoitettu sähkötöihin.
Jäljellä 2 kappaletta!
150,-249,-sis. alv
4T-tasotikkaat ovat yksi myydyimmistä tikasmalleistamme rakennustyömaille. Tikkaiden leveämpi työtaso antaa tilaa treenatummillekin reisille ja korkea lantiotuki on miellyttävä sekä turvallinen työskenneltäessä.
682,-1065,-sis. alv
Jykevät Castellana-tasotikkaita voidaan siirrellä käyttöasennossa kippaamalla runkoa hieman nousupuolen kahvoista, tai taittaa kasaan, jolloin tikkaat voidaan siirtää kantamalla, sekä varastoida pienessä tilassa.
alk. 148,-208,-sis. alv
Saksalaisvalmisteiset puutikkaat toimivat vaikkapa kukkatelineenä silloin, kun niitä ai tarvita. Näitä tikkaita ei tarvitse piilottaa kaappiin. Puutikkaita käytetään kotimaassaan Saksassa ammattitikkaina rakennuksilla, joten kyseessä on kestävät, kiipeilyyn tarkoitetut tikkaat.
alk. 250,-421,-sis. alv
STEPPI-askelmaportaiden jykevä runko antaa todella tukevan työskentelyalustan. Askelmaportaiden askelmat ovat niin loivat ja syvät, että työskentely onnistuu kaikilla askelmilla, ylimmän työtason lisäksi.
235,-451,-sis. alv
TIPU-tikaspukissa yhdistyy oivallisella tavalla rakennuspukin sekä tikkaiden ominaisuudet. Kasaan taittuva runko on helppo kuljettaa mukana ja suurella työskentelytasolla miellyttävä ja turvallinen työskennellä.
Jäljellä 2 kappaletta!