Valikko

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat tuotevalikoimastamme poistuvia tuotteita, jotka myydään loppuun alennetuin hinnoin. Tuotteet ovat myynnissä niin kauan kuin tavaraa riittää.

Tuotteen tiedoissa näkyvästä Avainlippu-merkistä tiedät tuotteen olevan Suomessa, omalla tehtaallamme, valmistettu.

100,-291,-sis. alv
2-puolisten rakennuspukkien työskentelytaso on valmistettu yhdestä osasta, joka tekee pukista suuremmankin miehen käyttämänä todella tukevan ja notkumattoman.
alk. 118,-168,-sis. alv
Ammattikäyttöä kestävät NOPO-nousuportaat ovat ehdoton valinta silloin, kun säilytystilaa on todella vähän, mutta tarvitaan ammattikäyttöä kestävät nousuportaat syvillä askelmilla sekä loivalla nousukulmalla. Nopoja käytetään paljon erilaisten asennustyöhön tarkoitettuja autojen varustuksessa.
alk. 99,-208,-sis. alv
Saksalaisvalmisteiset puutikkaat toimivat vaikkapa kukkatelineenä silloin, kun niitä ai tarvita. Näitä tikkaita ei tarvitse piilottaa kaappiin. Puutikkaita käytetään kotimaassaan Saksassa ammattitikkaina rakennuksilla, joten kyseessä on kestävät, kiipeilyyn tarkoitetut tikkaat.
321,-458,-sis. alv
Wakü-tikkaissa on teleskooppiominaisuuksiensa vuoksi saatu kuljetuspituus mahdollisimman lyhyeksi ja käyttökorkeus mahdollisimman korkeaksi. Näiden superkestävien tikkaiden puolat on hitsattu kiinni runkoon.