Valikko

Harmo®-siirreltävät säilytysratkaisut

Harmo®-tuoteperhe perustuu reikälevyyn, tilan säästämiseen sekä tavaroiden säilyttämiseen sekä siirtelyyn.

Kaikki Harmon hyllyt, tasot ja laatikot kiinnittyvät reikälevyyn, jolloin erillisiä ottolaatikkohyllyjä ei tarvita. – jos tilaa halutaan vapauttaa käyttöön, jää jäljelle vain seinässä oleva reikälevy. Tämä mahdollistaa esimerkiksi pakettiautojen takatilaan helposti vapautettavaa tilaa tilanteisiin, jossa joudutaan kuljettamaan paljon tilaa vievää tavaraa.

Salkussa, Kipparissa ja Vankkurissa on haluttu jättää tuotetta käyttävälle mahdollisimman vapaat kädet muokata tuotteen toimintaa, jolloin esimerkiksi tasot voidaan kiinnittää juuri käyttäjälle itselleen sopivalle korkeudelle ja niiden paikkaa voidaan vapaasti muutella koska vain.

 
alk. 106,-sis. alv
Alumiininen Harmo-Kaukalo toimii reunallisena hyllytasona saman sarjan Vankkuri-kärryssä hieman suuremmille tavaroille.
alk. 292,-sis. alv
Harmo-Kippari on saman sarjan Loota-ottolaatikoille tarkoitettu kuljetuskärry, joka toimii myös kevyenä työskentelypisteenä esimerkiksi liikkuvassa asennustyössä.
alk. 106,-sis. alv
Harmo-Lankku on saman sarjan Kippari- ja Vankkuri -kärryihin tarkoitettu hylly, joka toimii erityisen hyvin kevyenä työtasona.
75,-sis. alv
Kannellinen Harmo-sarjan ottolaatikko Loota kiinnittyy yleisimpiin reikälevykokoihin. Loota on valmistettu puukuidusta sekä raakamäntyöljypohjaisesta biopolymeerista.
alk. 118,-sis. alv
Harmo-Salkku toimii saman sarjan Loota-ottolaatikoiden kantotelineenä esimerkiksi erilaisissa asennustehtävissä, jossa huoltoautosta tarvitaan mukaan enemmän tavaraa kuin käsiin mahtuu.
alk. 527,-sis. alv
Lukittavilla pyörillä varustettu Vankkuri toimii esimeriksi helposti siirreltävänä työpisteenä, johon mahtuu paljon tavaraa ja pieni työtaso.