Valikko
Uutuus
  • Harmo-Loota - Suomi-Tikas Oy
TuotekoodiLOOTA
  • Esittely
  • Toimitustavat ja hinnat
Esittely

Loota on suunniteltu helposti kuljeteltavaksi yksittäin, kiinnitettynä Harmo-tuoteryhmän kuljettimiin sekä kiinteisiin reikälevyseiniin esimerkiksi pakettiautoissa.
Tuotteessa on kantamista helpottava kahva sekä hyvin kiinni pysyvä kansi, joiden avulla sitä on helppo kantaa ja siirrellä yksittäinkin. Kansi estää tehokkaasti myös pölyn ja roskien pääsyn laatikon sisälle.

Loota lukittuu jousiensa avulla tiukasti kiinni reikälevytaustaan.

Loota valmistetaan puukuidusta sekä biopolymeerista, eli selluteollisuuden tähteeksi jäävästä raakamäntyöljystä valmistetusta BioVerno-naftasta.
Lootaan käytettävä puukuitu valmistetaan mäntyöljyn tapaan puuteollisuuden sivuvirroista, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että käytetään muiden jämiä, jolloin mahdollisimman suuri osa puusta tulee hyötykäyttöön, eikä siihen käytettävän materiaalin vuoksi tarvitse kaataa uusia puita.

Lootan kiinnitys on nopeaa ja helppoa, kun löytää oikean tekniikan: Lootan kiinnitys-ohje-pdf.

Soveltuu käytettäväksi yleisimpien reikälevyjen kanssa:
10 x 10 mm / väli 38 mm (Harmo-malliston oma reikälevykoko)
9 x 9 mm / väli 38 mm

Kokonaismitat:
Korkeus 155 mm
Syvyys 295 mm
Leveys 195 mm
Paino 1,8 kg

Kantavuus noin 5 kiloa reikälevyseinään kiinnitettynä.

Kun Loota joskus tulee tiensä päähän

Lootan puupohjainen biokomposiitti (UPM EcoAce WB50) sekä kannen puupohjainen muovi (Woodly) ovat kierrätettävissä jäteasemien muovinkeräyksen kautta.Harmon muut tuotteet valmistetaan alumiinista sekä sinkitystä teräslevystä. Kumpikin materiaaleista on metalleina kierrätettävissä.

Toimitustavat ja hinnat

Nähdäksesi toimitustavat hintoineen, valitse toimitusosoitteen postinumeroalue oheisesta pudotusvalikosta.

Huom - Tällä sivulla ilmoitetut rahtihinnat koskevat kappale­määrällisesti yhtä tuotetta. Jos tilaat useita tuotteita, tilauksen kokonaisrahtikulut on nähtävillä Ostoskori-sivulla.

Postinumeroalue:

Toimitustavat ja hinnat


Suosittelemme myös


Tätä tuotetta katselleet tutustuivat myös näihin