Valikko

Uutuus! Leveät Retee-tasotikkaat nyt valikoimassamme

Uutuus! Leveät Retee-tasotikkaat nyt valikoimassamme

Työpukkien leveys, sekä A-tikkaiden keveys ja turvallisuus yhdessä tuotteessa. Voiko tämä olla mahdollista? Kyllä voi. Halusimme kehittää työpukeillemme haastajan. Tuotteen, joka olisi paitsi hinnaltaan huokeampi, myös massaltaan kevyempi, ja jonka polvituki jättäisi vanhempien työpukkien suojakaaret haukkomaan henkeään. Syntyi leveät “Retee”-tasotikkaat.

Retee-tasotikkaillemme voisi vaikka itse Joulupukki nousta turvallisesti tonttuilemaan, sillä leveytensä ansiosta tikkaat ovat tukevat ja kestävät. Tikkaiden 760mm:n levyinen työtaso tarjoaa aiempaa enemmän varaa liikkumiseen sivusuunnassa, eikä tikkaita näin ollen tarvitse olla jatkuvasti siirtelemässä. Tikkaiden siirtelykään ei tosin aiheuta ylimääräistä vaivaa, sillä kepeytensä ansiosta sen liikuttaminen paikasta toiseen on helppoa ja nopeaa.

Rakennusyritysten yhteisen tikasohjeistuksen mukaan yli metrin korkuiset tasotikkaat tulee varustaa polvituella / putoamissuojakaarella. Kuten kaikessa tekemisessämme, myös tämän tuoteperheen suunnittelussa ko. ohjeistus on otettu huomioon ja Reteistä löytyykin tasotikkaille tyypillinen kiinteä polvituki. Tikkaiden turvallisuutta edistää myös työskentelytason rei’itetty pinta, joka antaa pitoa. Muodoltaan ovaalit reiät on suunniteltu siten, että tasolle mahdollisesti työskentelyvaiheessa päässyt vesi pääsee valumaan pois ja ehkäisee näin pintaan jäätyvän vesikerroksen syntymisen.

Retee-tasotikkaat löydät nyt valikoimastamme. Lue alta tiedot tuotteesta pähkinänkuoressa. Tuote-esittelyn mittoineen, sekä toimitustietoineen voit lukea kokonaisuudessaan myös täältä

  • Polvituen korkeus 640 mm
  • Työtaso rei´itetty, rei’ät syvävedetty 760 x 400 mm
  • Täyttää VNa-205/2009 -vaatimukset (yli 1 metrin tasokorkeuksissa valittava P-malli)
  • Täyttää rakennusyritysten tikasohjeen (yli 1 metrin tasokorkeuksissa valittava P-malli)
  • Täyttää EN-131 -standardin
  • 80 mm syvät, rihlatut askelmat
  • Tikkaiden liukuesteet ovat TPE-muovia, jolla on erinomaiset pito-ominaisuudet